Extended Producer Responsibility (EPR)
Kies take-e-way als uw betrouwbare partner 

take-e-way GmbH, opgericht in 2004 in Hamburg, is de marktleider op het gebied van uitgebreide producentenverantwoordelijkheid (extended producer responsibility). Als betrouwbare partner bieden wij uw bedrijf hoogwaardige totaaloplossingen in 35 landen.

Wereldwijd EPR-processenoverzicht

Overleg:

We bieden u gratis overleg over uitgebreide producentenverantwoordelijkheid (EPR) in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Pools en Chinees.

Contractbeheer:

Als de betrouwbare partner waar u op kunt rekenen, verzorgen wij alle tijdrovende bureaucratische processen inzake verlengde producentenverantwoordelijkheid (EPR) in uw doellanden.

Erkend vertegenwoordiger:

Met ons internationale partnernetwerk bieden wij u deze service in zowel de volledige Europese Economische Ruimte (EER) als in aanvullende belangrijke afzetmarkten. 

Terugnamesystemen:

We verlenen services voor het recyclen van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur op basis van de toepasselijke EPR-verplichtingen.  

Hoeveelheidsrapportages:

take-e-way biedt een compleet klantenportaal om alle hoeveelheden te rapporteren, zodat u op eenvoudige wijze aan de verplichtingen kunt voldoen die te maken hebben met uitgebreide producentenverantwoordelijkheid.

Registratie:

We begeleiden u bij elke stap van de registratie en zorgen ervoor dat u aan alle toepasselijke verplichtingen voldoet op het gebied van uitgebreide producentenverantwoordelijkheid (EPR).  

e

Uw expert op het gebied
van uitgebreide producentenverantwoordelijkheid (EPR)

Nalevingsexpert

We houden de meest recente wet- en regelgeving bij op het gebied van uitgebreide producentenverantwoordelijkheid (EPR). We ontwikkelen marktconform beheer voor onze klanten op basis van analyses van het wettelijke kader en de mogelijke effecten daarvan. We zorgen ervoor dat uw succesvolle verkoop in de doellanden op een wettelijk toegestane manier wordt beheerd. Als uw langetermijn-partner focussen we ons op de verlening van hoogwaardige services op de meest voordelige en transparante manier.

EPR-marktleider

take-e-way werd in 2004 opgericht en heeft al meer dan 17 jaar professionele ervaring op het gebied van uitgebreide producentenverantwoordelijkheid. We streven ernaar om uw langetermijn-partner te zijn. Ons internationale team doet al het mogelijke om u professionele, eenvoudige en geïntegreerde services op het gebied van productconformiteit te leveren. Bij eventuele problemen tijdens het proces staan wij voor u klaar voor overleg en om mogelijke oplossingen te bieden.

Wereldwijde EPR-service

Ons internationale team voert overleg met onze klanten in hun eigen taal, bijvoorbeeld in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools of Chinees. We hebben diepgaand inzicht in de internationale wet- en regelgeving als het gaat om uitgebreide producentenverantwoordelijkheid (EPR). We lossen alle problemen rondom marktconformiteit in de EU en zelfs daarbuiten voor u op. We hebben meer dan 100 partners in heel Europa en de Verenigde Staten. Kies take-e-way voor de eenvoudigste manier.

Overzicht statistieken

1. In Duitsland treden we op als erkend vertegenwoordiger van meer dan 2.900 klanten en 25.000 registraties.
2. Op internationaal niveau hebben we meer dan 1.700 registraties onder beheer.
3. Wereldwijd zijn we meer dan 6.000 zakelijke klanten van dienst.
4. Vanaf 2021 zijn we begonnen met het leveren van marktconforme registratieservices in de Verenigde Staten.
5. We blijven onze activiteiten overal ter wereld uitbreiden.

Neem nu contact met ons op !

Ontvang uw aanbod op maat voor uw doellanden. Wij bieden u wereldwijd eenvoudige en beveiligde compliance-diensten.

Boek een gratis consultatie!

Wereldwijde compliance-diensten

EPREL-databaseservices

take-e-way registreert namens haar klanten de aan energieverbruik gerelateerde producten in de EPREL-database en controleert alle ontvangen gegevens en documenten op volledigheid.

CE-services

We voorzien fabrikanten, importeurs en distributeurs van uitgebreid advies en CE-testmogelijkheden tijdens de procesketen, voor productontwikkeling, volumeproductie-hedging of risicobeheer.

Controle marktconformiteit

Onze controle op marktconformiteit zorgt ervoor dat u alleen veilige en conforme producten op de EU-markt kunt brengen. take-e-way kan uw wettelijke productvereisten in kaart brengen en uw productdocumentatie herzien.

Ecodesign-service

take-e-way bepaalt het standby-verbruik, energieverbruik, geluidsniveau van de materialen die in huishoudelijke artikelen, apparatuur en IT-faciliteiten in normale huishoudens worden gebruikt.

RoHS-service

RoHS-testen, zoals het inspecteren van documenten op basis van certificaten van componenten, RoHS-controle en chemische analyse, met name voor fabrikanten, distributeurs en retailers, passen we specifiek aan.

REACh-service

take-e-way ontwikkelt services voor distributeurs en importeurs die aan REACh willen voldoen en geeft advies over hoe te voldoen aan die vereisten van REACh door middel van overleg en training.

gratis advies

U kunt ons bereiken van maandag tot donderdag van 8 tot 18 uur en op vrijdag van 8 tot 17 uur per telefoon.

Contact
Lies Rottiers

Lies Rottiers
Talen: Duits, Engels, Spaans

U kunt ons bereiken van maandag tot donderdag van 8 tot 18 uur en op vrijdag van 8 tot 17 uur per telefoon.

Boek een consultatie

×