Over take-e-way

take-e-way GmbH werd opgericht in 2004 en is gevestigd in Hamburg/Duitsland. take-e-way is het centrale punt voor alle fabrikanten, importeurs en verkopers van elektronische apparaten en elektrische artikelen, die ondersteuning nodig hebben bij het voldoen aan hun door de wet opgelegde productverantwoording. Daarom zorgt take-e-way intussen voor meer dan 3.000 bedrijven uit 36 landen voor de complete afhandeling van de wet op elektrische en elektronische apparaten (Duitse ElektroG), AEEA, WEEE, batterijwet en verpakkingsverordening. Daarmee levert take-e-way u betrouwbaar in Duitsland, Nederland en in heel Europa rechtszekerheid, kostentransparantie en vooral het kunnen plannen van uw productkosten.

All risk – alles inclusief
Behalve de registratie stelt take-e-way in Duitsland u ook tegen insolventie beschermde recycling garantiesystemen ter beschikking, die u speciaal voor de verkoop in Duitsland nodig hebt. take-e-way vergemakkelijkt ook de maandelijkse en jaarlijkse opgaven van hoeveelheden voor u en organiseert voor u zelfs de complete recycling in alle EU-landen. Het advies is bij take-e-way absoluut kosteloos, ook voor niet-klanten. Of het nu gaat om vragen over de ElektroG, AEEA, WEEE, batterijwet, verpakkingsverordening, RoHS, REACh of CE: take-e-way helpt u.

Belangen laten behartigen
Op EU-niveau neemt take-e-way voor haar klanten de belangenbehartiging op zich op het gebied van de productverantwoording conform de afvalwetgeving. Deze belangrijke opgave neemt de VERE-vereniging op zich, die sinds vele jaren met succes de zorgen van de bedrijven op zich neemt en wantoestanden uit de weg ruimt. VERE heeft intussen meer dan 3.000 leden. De organisatie groeit elk jaar steeds meer. Dit bewijst hoe belangrijk deze belangenbehartiging in heel Europa is.

Kosteloos laten adviseren
Neem contact op met take-e-way, als u informatie wenst over onze aanbiedingen voor dienstverlening of hulp nodig hebt, omdat u in moeilijkheden denkt te komen door overtreding van de milieuwetten. Het advies is voor iedereen kosteloos. Het team van take-e-way helpt u graag verder:

Tel.: +49/40/750687-0
E-mail: service(at)take-e-way.com
Internet: www.take-e-way.nl

WEEE advies wereldwijd

take-e-way adviseert bedrijven wereldwijd over de WEEE-richtlijn. Aan de hand van de vlaggen, aan de rechterzijde kunt u zien in welke landen take-e-way al klanten begeleid. Als u in een van deze landen gevestigd bent en wilt exporteren naar Duitsland of EU landen, vindt u hier de passende WEEE-adviseur van take-e-way.

Contact
Lies Rottiers

Lies Rottiers
Talen: Duits, Engels, Spaans

U kunt ons bereiken van maandag tot donderdag van 8 tot 18 uur en op vrijdag van 8 tot 17 uur per telefoon.

Boek een consultatie

×